Site toegangsregistratie

Zolang het mogelijk blijft voor een leverancier / aannemer van diensten om activiteiten op de infrastructuur uit te voeren zonder dat dit op een centrale locatie bekend en gecoördineerd is, is het onmogelijk om het beheer van een infrastructuur onder controle te krijgen.

Talkpool Nederland verplicht elke leverancier / aannemer (maar ook de eigenaar van de infrastructuur) die activiteiten moet uitvoeren op locaties onder beheer van Talkpool Engineering, om deze activiteiten (wanneer, wat, wie, waar) te melden voorafgaand aan de uitvoering van de activiteiten. Talkpool Nederland levert een toegangsprotocol (inclusief veiligheidsprotocol) aan alle leveranciers van diensten wanneer zij ‘om toegang verzoeken’ voordat zij met hun activiteiten beginnen.

Na het voltooien van de activiteiten moet elke leverancier zich afmelden en (binnen een voorgeschreven periode) een ‘wijzigingsrapport’ leveren met betrekking tot de uitgevoerde werkzaamheden en alle bijbehorende wijzigingen. Het ‘Wijzigingsrapport’ biedt een basis voor verder beheer, zoals inspecties, analyse en aanpassing van onderhoudsschema’s.

Talkpool Nederland biedt deze service 24/7 aan.

Mijlstraat 45b 5281 LJ Boxtel NL
+31-(0)411-849230